page-header

Videoneuvottelut

Yhdistä työryhmäsi integroitujen ääni- ja videoneuvottelutoimintojen avulla.

VIDEONEUVOTTELU

Ratkaisu etäkokouksiin.

Laadukas videoneuvottelulaite on avain onnistuneen etäkokouksen järjestämiseen. Tarjoamme etäkokousratkaisuja kaikenkokoisiin tiloihin. Videoneuvottelulaitteet edustavat viimeisintä teknistä osaamista. Etäkokouslaitteet tarjoavat korkealaatuisen teräväpiirtovideokuvan ja kristallinkirkkaan äänen, minkä ansiosta mikä tahansa tila voi olla etäkokoustila. Edistykselliset ominaisuudet, kuten akustinen kaiunsuodatus, melunsuodatus, puheenseuranta ja liikkuvan esittäjän seuranta. Kaikkien huoneessa olijoiden ottaminen mukaan etäkokoukseen on nyt entistä helpompaa.

Videoneuvottelulaitteet ovat yhteensopivia Microsoft Taeams, Zoom, Rooms tai Skype for Business -ohjelmistojen kanssa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
VIDEONEUVOTTELU

Rakennetaan juuri teidän yritykselle toimiva etäkokouslaitteisto.

Valitse kamera joka seuraa puhetta tai liikettä ja joka keskittää kuvan kaikkiin huoneissa olijoihin.

Löydämme ratkaisun kaikkiin kokoustiloihin ja tarpeisiin. Esim. Yealink Microsoft Teams Room -järjestelmässä on MCore-mini-PC, kosketuspaneeli, UVC84 4K -kamera, VCM34- ja MSpeaker II -äänijärjestelmä, joka tuo kaiken mitä tarvitset vuorovaikutukseen, yhteydenpitoon ja yhteistyöhön sisäisten ja ulkoisten kayttäjien kanssa saumattomasti ja älykkäästi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
VIDEONEUVOTTELU

Edullinen videoneuvottelulaite pieniin ja keskisuuriin etäkokoustiloihin.

All-in-One, Plug-and-Play

Korkealaatuinen tekoälyllä toimiva videoneuvottelukamera, mikrofoni ja kaiutin. Tässä on kaikki on integroitu yhteen laitteeseen luomaan tyylikkäästi virtaviivaisen audio-video-kokouksen. Videoneuvottelulaitteessa yhdistyvät erittäin kompakti muotoilu ja rikas kameran suorituskyky.

USB-plug-and-play-ominaisuuden, sisäänrakennetun Wi-Fi-moduulin ja laajan yhteensoveltuvuuden ansiosta eri videoneuvottelualustoihin tämä tyylikäs videoneuvottelulaite on helppokäyttöinen ja joustava töihin, kotiin tai kouluun.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
VIDEONEUVOTTELU

Kosketusnäyttö - kynät ja fläppitaulu mukaan etäkokoukseen.

NovoTouch näyttö on valmis kaikkiin etäkokouksiin, siinä on lisäksi vakiona langaton esitysjärjestelmä ja kokousten välillä näyttö voi esittää infomateriaalia.

Kutsu näyttö mukaan Teams, Zoom tai Meet istuntoon, niin saat sähköisen fläppitaulun osaksi etäkokousta tai etäopetusta. Vakiona olevan langattoman esitysjärjestelmän kautta päätelaitteet näkyvät myös etänä oleville, ja niidenkin päälle voidaan kirjoittaa huomioita. Näin jokaisen paikalla olijan ei tarvitse liittyä kokoukseen omalla päätelaitteellaan, vaan riittää että hän esittää sisältönsä tilan NovoTouch kosketusnäytöllä, joka jakaa näkymäänsä etäkokoukseen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous