page-header

Videoneuvottelut

Yhdistä työryhmäsi integroitujen ääni- ja videoneuvottelutoimintojen avulla.

VIDEONEUVOTTELUT

Logitech videoneuvotteluratkaisu.

Logitechin videoneuvotteluratkaisu useamman henkilön tiloihin, tarjoaa korkealaatuisen teräväpiirtovideokuvan ja kristallinkirkkaan äänen, minkä ansiosta mikä tahansa neuvottelutila voi olla videoneuvottelutila. Edistykselliset ominaisuudet, kuten akustinen kaiunsuodatus, melunsuodatustekniikka ja intuitiivinen hallinta, takaavat, että kaikkien huoneessa olijoiden ottaminen mukaan keskusteluun on nyt ennennäkemättömän helppoa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
VIDEONEUVOTTELUT

Kamera + kaiutinmikrofoni.

Minrray MG-200C on 4K resoluutioi USB 3.0 kamera kahdella mikrofonilla. Auto framing tunnistaa kasvot, zoomaa ja keskittää automaattisesti kuvan neuvottelijoiden mukaisesti. Kamera on helppo kiinnittää niin näytön reunaan kuin pöydällekin sen oman kiinnikkeen avulla. Kamerassa on 4 x digitaalinen laajakulmainen 120 asteen zoom objektiivi, joka kattaa läheltäkin koko neuvottelutilan. E-PTZ toiminnan avulla zoomilla rajattua ikkunaa voi siirtää alkuperäisen kuva-alan puitteissa, aivan kuten kyseessä olisi kääntöpää kamera. Kauko-ohjain.

StemAudio Table1 kaiutinmikrofoni on nimensä mukaan suunniteltu pöytäasennukseen. Siinä on yhdeksän mikrofonielementtiä ja alaspäin suunnattu tehokas kaiutin. Mikrofoni toimii itsenäisesti USB -laitteena tai osana useamman mikrofonin järjestelmää. Ollessaan osana järjestelmää kytkentä tapahtuu LAN kaapelilla, josta se saa myös virransyötön (PoE+). Järjestelmä on laajennettavissa kun kattavuutta tarvitaan lisää.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
VIDEONEUVOTTELUT

Kosketusnäyttö - kynät ja fläppitaulu mukaan etäkokoukseen.

NovoTouch näyttö on valmis kaikkiin etäkokouksiin, siinä on lisäksi vakiona langaton esitysjärjestelmä ja kokousten välillä näyttö voi esittää infomateriaalia.

Kutsu näyttö mukaan Teams, Zoom tai Meet istuntoon, niin saat sähköisen fläppitaulun osaksi etäkokousta tai etäopetusta. Vakiona olevan langattoman esitysjärjestelmän kautta päätelaitteet näkyvät myös etänä oleville, ja niidenkin päälle voidaan kirjoittaa huomioita. Näin jokaisen paikalla olijan ei tarvitse liittyä kokoukseen omalla päätelaitteellaan, vaan riittää että hän esittää sisältönsä tilan NovoTouch kosketusnäytöllä, joka jakaa näkymäänsä etäkokoukseen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous