page-header

Videoneuvottelut

Yhdistä työryhmäsi integroitujen ääni- ja videoneuvottelutoimintojen avulla.

VIDEONEUVOTTELUT

Logitech videoneuvotteluratkaisu.

Logitechin videoneuvotteluratkaisu useamman henkilön tiloihin, tarjoaa korkealaatuisen teräväpiirtovideokuvan ja kristallinkirkkaan äänen, minkä ansiosta mikä tahansa neuvottelutila voi olla videoneuvottelutila. Edistykselliset ominaisuudet, kuten akustinen kaiunsuodatus, melunsuodatustekniikka ja intuitiivinen hallinta, takaavat, että kaikkien huoneessa olijoiden ottaminen mukaan keskusteluun on nyt ennennäkemättömän helppoa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
VIDEONEUVOTTELUT

Jabra Speak konferenssikaiutin.

Jabra Speak on suunniteltu erityisesti kaksinkeskeisten puheluiden tai pienen ryhmäpuhelun hoitamiseen. Kompaktin koon ansiosta Jabra Speak kulkee helposti myös mukana minne ikinä menetkin. Yhdistä PC, tablet tai älypuhelin joko käyttämällä USB-liitintä tai langatonta Bluetooth yhteyttä. Kaiutin toimii täysin langattomasti sisäänrakennetun akun ansiosta ja yhdellä latauksella akku kestää jopa 15 tuntia puhetta. Vaihtoehtoisesti kaiutinta voi pitää myös jatkuvasti kiinni MicroUSB-latauspiuhan päässä.

Jabran tuotteet ovat tunnettuja heidän laadukkaista mikrofoneista mitkä vaimentaa hyvin taustamelun pois ja samalla kuuntelee ääntä jokaisesta suunnasta. Kaiuttimesta löytyy myös 3.5mm kuulokepaikka privaattipuheluita varten.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
VIDEONEUVOTTELUT

Videovisit videoneuvottelupalvelu.

Videovisit on nettiselaimen kautta toimiva yrityskäyttöön kehitetty videoneuvottelupalvelu. Laadukas kuva- ja ääniyhteys sekä mahdollisuus jakaa omat esitykset kaikkien osallistujien nähtäväksi antaa tunnun aidosta neuvottelusta. Et tarvitse kalliita laiteinvestointeja. Palaverin voi järjestää kuka tahansa muutamalla klikkauksella ja kutsua ulkopuoliset sidosryhmät mukaan palaveriin joko kännykän, tietokoneen tai videoneuvotteluhuoneiden kautta.

Älä maksa turhasta. Tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden. Voit valita Videovisit Plus -palvelun, missä maksat vain käytetystä ajasta tai VideovistRoom -palvelun, missä ”rakennetaan” kiinteitä huoneita, jotka ovat yrityksesi käytössä 24/7. Palvelumme mahdollistaa toimivat teknologiahankinnat ilman suuria investointeja. Vastaamme asiakkaillemme toimittamiemme laitteiden ylläpidosta, tuesta ja päivityksistä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous