page-header

Langaton tiedonsiirto

Tiedonsiirto langattomasti omalta laitteelta näytölle tai projektorille.

LANGATON TIEDONSIIRTO

Barco ClickShare.

Barco ClickShare on langaton esitysjärjestelmä jossa kuva ja ääni siirretään omalta laitteelta langattomasti näytölle. Tukiasema kytketään näyttöön ja lähetin painike esityslaitteeseen. Toimiakseen Barcoa ei tarvitse kytkeä talon tietoverkkoon eikä käyttäjien koneelle tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa.

Painikkeella valitaan, kenen kuva halutaan näytölle näkymään. Yhtä aikaa voidaan näyttää useampia kuvanlähdettä laitemallista riippuen. Laite toimii myös tablettien ja älypuhelimien kanssa.

Toimitus sisältää ClickShare -tukiaseman, esityslaitteeseen liitettävän painikkeen ja virtalähteen, myös PoE Plus (Ethernet).

Kysy lisää tai pyydä tarjous
LANGATON TIEDONSIIRTO

Kramer VIA GO

VIA GO on langaton esitysjärjestelmä iOS-, Android-, Chromebook-, PC- ja Mac-laitteille. Tuote toistaa sisällön suoratoistona kristallinkirkkaana. VIA GO on helppo ja joustava ottaa käyttöön sisäänrakennetulla Wi-Fi – että LAN -yhteydellä.

VIA GO sisältää alan johtavan 1024-bittisen salauksen. Näytöllä voidaan näyttää yhtä aikaa useampia kuvanlähteitä laitemallista riippuen. Turvallinen käyttö sisäisessä verkossa. Esityslaitteen langaton liitettävyys. Toimii myös erillisellä painikkeella.

Kysy lisää tai pyydä tarjous